РІЧКОВА ФОРЕЛЬ НА ГОСТРИЙ зеленим МАСЛОМ

& nbsp; До річкової форелі підійде запечена картопля, але можна вибрати інший гарнір – запечені овочі або & nbsp; рис – на ваш смак.

 РІЧКОВА ФОРЕЛЬ НА ГОСТРИЙ зеленим МАСЛОМ

Інгредієнти

  • 6 річкових форелі вагою приблизно по 300 г
  • 200 г вершкового масла жирністю 82,5%
  • 1 червоний перець чилі
  • 1 невеликий пучок кінзи
  • сік і цедра 1 лайма
  • 3 зубчики часнику
  • оливкова олія
  • 2 ст. л. хмелі-сунелі
  • сіль, мелений суміш перців
  • печена картопля для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Масло приготуйте заздалегідь, спочатку розм'якшити його до кімнатної температури. Дуже дрібно порубати кинзу і часник. У чилі видалити насіння перегородки, наріжте чилі дуже дрібно. Складіть часник, чилі і кинзу в ступку, посоліть, потовчіть. Змішайте масу з ступки з маслом, приправити перцем, цедрою лайма і соком за смаком. Крок 2 Викладіть масло на шматок плівки у вигляді ковбаски діаметром приблизно 7 см, за- поверніть в плівку. Покладіть в холодильник на 2-3 ч або в морозильник на 1 ч. Крок 3 Рибу випатрати, очистіть від луски, видаліть жабри.Промойте форель і обсушити. Крок 4 Змішайте хмелі-сунелі з 1 ч. Л. солі і приблизно 0,5 ч. л. перцю. Здебільшого цієї суміші натріть форель зовні і зсередини. Застеліть деко пергаментом, збризніть його маслом, викладіть рибу не дуже тісно, ​​полийте оливковою олією. Дайте подмаріноваться, 15 хв. Крок 5 Розігрійте духовку з грилем до 220 ° С. Поставте рибу під гриль на 8-10 хв. Відразу ж подавайте з печеною картоплею і гострим маслом – його потрібно нарізати кружечками гарячим ножем.

0/5 (0 Reviews)