Дуже проста в приготуванні заварювана паска & quot; Зебра & quot; з двома видами шоколаду. Ніжний десерт стане прикрасою на вашому святковому столі!
Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти
- сир 9% 440 г
- цукор 50 г
- яєчний жовток 2 шт.
- вершкове масло 40 г
- білий шоколад 85 г
- молочний шоколад 85 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Сир перетріть через дрібне сито. Додайте до нього жовтки, цукор і м'яке вершкове масло. Перемішайте, перелийте в сотейник з товстим дном і поставте на середній вогонь. Якщо сирна маса дуже густа, не переживайте, вона трохи розійдеться під впливом температури і сир НЕ пригорить до сотейник. Помішуючи, доведіть до перших бульбашок і зніміть з вогню. Остудіть сирну масу до кімнатної температури. Крок 2 На водяній бані розтопіть спочатку білий шоколад, потім молочний. Трохи остудіть. Сирну масу розділіть на 2 рівні частини. В одну додайте білий шоколад, у другу – молочний. Перемішайте до однорідного стану. Крок 3 Пасочніцу викладіть складеної в 3-4 шари вологою марлею. Викладайте сирні маси чергуючи – 2 ст. л сиру з білим шоколадом, потім 2 ст. л з молочним шоколадом. Коли викладіть весь сир акуратно довгою шпажкою перемішайте всередині сирну масу, вистачить буквально 4-5 рухів. Зверху накрийте краями марлі. Пасочніцу встановіть на глибоку тарілку, щоб сироватка з сиру могла туди стікати. Зверху встановіть невеликий гніт (наприклад глибоку піалу з водою) Приберіть в холодильник мінімум на 12 годин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!