Заварний сирна паска & QUOT; ЗЕБРА & QUOT;

Дуже проста в приготуванні заварювана паска & quot; Зебра & quot; з двома видами шоколаду. Ніжний десерт стане прикрасою на вашому святковому столі!

заварний сирна паска & amp; QUOT; ЗЕБРА & amp; QUOT;

заварний сирна паска & amp; QUOT; ЗЕБРА & amp; QUOT;

заварний сирна паска & amp; QUOT; ЗЕБРА & amp; QUOT;

Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти

  • сир 9% 440 г
  • цукор 50 г
  • яєчний жовток 2 шт.
  • вершкове масло 40 г
  • білий шоколад 85 г
  • молочний шоколад 85 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Сир перетріть через дрібне сито. Додайте до нього жовтки, цукор і м'яке вершкове масло. Перемішайте, перелийте в сотейник з товстим дном і поставте на середній вогонь. Якщо сирна маса дуже густа, не переживайте, вона трохи розійдеться під впливом температури і сир НЕ пригорить до сотейник. Помішуючи, доведіть до перших бульбашок і зніміть з вогню. Остудіть сирну масу до кімнатної температури. Крок 2 На водяній бані розтопіть спочатку білий шоколад, потім молочний. Трохи остудіть. Сирну масу розділіть на 2 рівні частини. В одну додайте білий шоколад, у другу – молочний. Перемішайте до однорідного стану. Крок 3 Пасочніцу викладіть складеної в 3-4 шари вологою марлею. Викладайте сирні маси чергуючи – 2 ст. л сиру з білим шоколадом, потім 2 ст. л з молочним шоколадом. Коли викладіть весь сир акуратно довгою шпажкою перемішайте всередині сирну масу, вистачить буквально 4-5 рухів. Зверху накрийте краями марлі. Пасочніцу встановіть на глибоку тарілку, щоб сироватка з сиру могла туди стікати. Зверху встановіть невеликий гніт (наприклад глибоку піалу з водою) Приберіть в холодильник мінімум на 12 годин.

0/5 (0 Reviews)