Свинячої вирізки, фарширована груші та БЛАКИТНИМ сиром

Нам дуже хочеться зламати стереотип про & nbsp; здорове харчування як про & nbsp; чимось незрозумілому, що не & nbsp; має смаку і & nbsp; приготованому виключно на пару. Подивіться на наше блюдо & nbsp; & ndash; воно гідно найкращих ресторанів. І & nbsp; на наш погляд, абсолютно здорове

 свинячої вирізки, фарширована груші та БЛАКИТНИМ сиром

Інгредієнти

  • 1 свиняча вирізка вагою близько 800 г
  • 2 міцні груші
  • 2 цибулини шалот або 2 маленькі ріпчасті цибулини
  • 400 мл білого вина
  • 80 г сиру з блакитною пліснявою
  • 3 гілочки розмарину
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • оливкова олія
  • 125 мл курячого бульйону
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Чи не очищаючи, наріжте груші невеликими кубиками. Лук-шалот очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Розтопити вершкове масло в вогнетривкої сковороді, покладіть цибулю-шалот, по дрібці солі і перцю і смажте 2 хв., Часто помішуючи. Додайте груші і влийте біле вино, доведіть до кипіння і залиште на середньому вогні, поки рідина повністю не випарується, а груші не стануть напівпрозорими, 10-12 хв. Трохи остудіть. Крок 2 Розріжте свинячу вирізку уздовж посередині, не прорізаючи м'ясо до кінця. Тримайте ніж паралельно робочої поверхні і подрежьте м'ясо, щоб у вас вийшов рівний пласт. Викладіть груші і шалот в центрі вирізки. Крок 3 Розкришіть блакитний сир і посипте начинку. Накрийте начинку м'ясом і покладіть гілочку розмарину. Обвяжіте вирізку кулінарним шпагатом. Посипте рулет сіллю і перцем. Крок 4 Розігрійте духовку до 220 ˚ С. Нагрійте оливкову олію в тій же вогнетривкої сковороді і обсмажте вирізку з усіх боків, по 2-3 хв., До золотистої скоринки. Накрийте сковороду кришкою або фольгою і переставте в духовку. Запікайте 12-15 хв., До готовності. Крок 5 Перекладіть м'ясо на тарілку і прикрийте фольгою, залиште на 10 хв. В цей час налийте в сковороду, де готувалася вирізка, бульйон і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні 5 хв., Зіскрібаючи припече соки лопаткою. Процідіть соус через сито, приправте сіллю і перцем. Крок 6 Видаліть кулінарний шпагат і наріжте філе гострим ножем. Полийте соусом і подавайте.

0/5 (0 Reviews)