ХРУСТКИЙ СУДАК З огірків

Страва, родинне & nbsp; класичного англійського & nbsp; fish & nbsp; and & nbsp; chips (риба і картопля фрі). Ніжне філе судака гармонійно поєднується & nbsp; за смаком з слабкосолений огірком, який додає страві російський колорит. Простий в приготуванні, з зрозумілих смаком, судак з огірком буде доречний на будь-якому святковому столі.

Інгредієнти

  • філе судака – 80 г
  • картопля фрі і сухарі панко для панірування – 70 г
  • домашній кроповий майонез – 40 г
  • малосольний огірок – 60 г
  • пудра із зелені – 2 г
  • насіння фенхелю – 2 г
  • сіль – 2 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Філе судака обвалять ь в темпурном клярі і запанірувати в сухарях панко з картоплею фрі і насінням фенхеля. Потім обсмажити у фритюрі до готовності. Крок 2 Подавати разом з домашнім кроповою майонезом і малосольні огірком. Декорувати пудрою з перетертої зелені. До речі

Рецепт надано Дмитром Шуршаковим, шеф-кухаря гастробарі & quot; Нікуди не їдемо & quot;.

0/5 (0 Reviews)