Страва, родинне & nbsp; класичного англійського & nbsp; fish & nbsp; and & nbsp; chips (риба і картопля фрі). Ніжне філе судака гармонійно поєднується & nbsp; за смаком з слабкосолений огірком, який додає страві російський колорит. Простий в приготуванні, з зрозумілих смаком, судак з огірком буде доречний на будь-якому святковому столі.
Інгредієнти
- філе судака – 80 г
- картопля фрі і сухарі панко для панірування – 70 г
- домашній кроповий майонез – 40 г
- малосольний огірок – 60 г
- пудра із зелені – 2 г
- насіння фенхелю – 2 г
- сіль – 2 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Філе судака обвалять ь в темпурном клярі і запанірувати в сухарях панко з картоплею фрі і насінням фенхеля. Потім обсмажити у фритюрі до готовності. Крок 2 Подавати разом з домашнім кроповою майонезом і малосольні огірком. Декорувати пудрою з перетертої зелені. До речі
Рецепт надано Дмитром Шуршаковим, шеф-кухаря гастробарі & quot; Нікуди не їдемо & quot;.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!