ШНІЦЕЛЬ по-міланськи

Приготуйте на новорічну вечерю блюдо ресторанного рівня, витративши на це менше півгодини. До того ж, до шніцелю не потрібен гарнір & ndash; досить жмені салату або пару часточок помідорів.

ШНІЦЕЛЬ по-міланськи

Інгредієнти

  • 2 філе курячої грудки
  • 1 яйце
  • ½ склянки панірувальних сухарів
  • ½ склянки тертого пармезану
  • оливкова олія
  • лимонний сік
  • сіль і мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Подрежьте куряче філе і відбийте до товщини 5 мм. Посоліть, поперчіть і збризніть лимонним соком. Крок 2 Змішайте сухарі з пармезаном. Збийте яйце. Крок 3 Занурте відбивну в яйце, потім в панірувальну суміш, добре притискаючи її відбивною. Покладіть шніцелі на піднос і поставте на 5 хв. в морозилку. Крок 4 Розігрійте оливкову олію і обсмажте шніцелі по 2 хв. з кожного боку. Перекладіть на паперові рушники. Подавайте з часточкою лимона.

0/5 (0 Reviews)