СВИНИНА з яблуками У сидр

& nbsp; До такої свинині відмінно підійде ваше домашнє лечо з печених перців.

Інгредієнти

  • 1-1,2 кг свинячої шийки одним шматком
  • 6-7 дрібних кисло-солодких сезонних яблук
  • 2 білі цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • 3-4 см свіжого кореня імбиру
  • 1 пляшка (500 мл) сухого яблучного сидру
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Разогрейт е духовку до 180 ° С. Натріть м'ясо сіллю і перцем з усіх боків. Цибулю і часник очистіть і дрібно наріжте. Яблука, не очищаючи, розріжте уздовж на четвертинки, видаліть серцевину. Крок 2 Складіть м'ясо і яблука в глибоку форму для запікання (краще всього чавунну). Посипте цибулею і імбиром, полийте сидром; закрийте кришкою або фольгою якомога щільніше і поставте в нижню третину духовки. Крок 3 Запікайте м'ясо 1 ч, потім відкрийте кришку або видаліть фольгу. Переверніть шматок м'яса і запікайте ще 15 хв., До рум'яної скоринки. Перед подачею дайте м'ясу «відпочити» під листом фольги 10 хв

0/5 (0 Reviews)