Під таким же соусом можна приготувати будь-яку частину курки, курку цілком або кролика.
Інгредієнти
- 8 великих філе курячих стегенець
- 2 середні грона білого винограду без кісточок
- 3 см свіжого кореня імбиру
- 2 зубчики часнику
- 150 мл білого сухого вина
- 2 ст. л. топленого масла
- 2 ст. л. меду
- 0,3 ч. л. меленої кориці
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 160 ° С. Застеліть деко папером для випічки. Натріть стегенця сіллю і перцем з усіх боків, викладіть на деко шкірою вгору і поставте в центр духовки на 20 хв. Крок 2 Зніміть виноград з гілочок, великий розріжте навпіл. Очистіть часник і імбир, наріжте найтоншої короткою соломкою. Розігрійте масло в сотейнику, обсмажити часник з імбиром, 1 хв. Крок 3 Додайте виноград, влийте вино і мед, приправте корицею, сіллю і перцем, готуйте на середньому вогні 15 хв. Крок 4 Полийте виноградним соусом курячі стегенця, запікайте ще 10-15 хв. Подавайте гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!