САЛАТ ЦЕЗАР з куркою В ДОМАШНІХ УМОВАХ

Салат Цезар з куркою простий у приготуванні і відмінно виглядає на будь-якому столі. А ось його смак буде багато в чому залежати від соусу. Заправити салат Цезар можна готовим соусом, купленим в магазині. Але в ідеалі краще не полінуватися і приготувати заправку самостійно. У цьому рецепті Цезаря ми використовували соус, приготований на майонезі, натуральному йогурті, з діжонськой гірчицею, анчоусами і каперсами.

САЛАТ ЦЕЗАР з куркою В ДОМАШНІХ УМОВАХ

Інгредієнти

  • салат ромен – 160 г
  • курка (філе) – 200 г
  • помідори черрі – 100 г
  • сир пармезан тертий – 20 г
  • грінки – 2 жмені
  • масло оливкове – 4 ст.л.
  • сіль, мелений чорний перець за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> вино біле сухе

Для соусу:

  • майонез – 150 г
  • йогурт натуральний – 150 г
  • каперси – 20 г
  • гірчиця діжонська – 20 г
  • анчоус (філе) – 100 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Куряче філе промити, нарізати невеликими брусочками, посолити, поперчити і обсмажити на оливковій олії, потроху додаючи біле вино. Крок 2

Для соусу: перемішати всі інгредієнти в блендері. Зверніть увагу: рецепт соусу дан на 10 порцій. На 2 порції салату потрібно 6 ст.л. соусу. Готовий соус можна зберігати в холодильнику близько тижня при температурі 4С. Крок 3

Салат промити, порвати руками, заправити соусом, додати курку, перемішати і викласти на тарілку. Крок 4

САЛАТ ЦЕЗАР З КУРКОЮ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

До салату додати помідори, грінки, сир.

0/5 (0 Reviews)