Салат Цезар з куркою простий у приготуванні і відмінно виглядає на будь-якому столі. А ось його смак буде багато в чому залежати від соусу. Заправити салат Цезар можна готовим соусом, купленим в магазині. Але в ідеалі краще не полінуватися і приготувати заправку самостійно. У цьому рецепті Цезаря ми використовували соус, приготований на майонезі, натуральному йогурті, з діжонськой гірчицею, анчоусами і каперсами.
Інгредієнти
- салат ромен – 160 г
- курка (філе) – 200 г
- помідори черрі – 100 г
- сир пармезан тертий – 20 г
- грінки – 2 жмені
- масло оливкове – 4 ст.л.
- сіль, мелений чорний перець за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> вино біле сухе
Для соусу:
- майонез – 150 г
- йогурт натуральний – 150 г
- каперси – 20 г
- гірчиця діжонська – 20 г
- анчоус (філе) – 100 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Куряче філе промити, нарізати невеликими брусочками, посолити, поперчити і обсмажити на оливковій олії, потроху додаючи біле вино. Крок 2
Для соусу: перемішати всі інгредієнти в блендері. Зверніть увагу: рецепт соусу дан на 10 порцій. На 2 порції салату потрібно 6 ст.л. соусу. Готовий соус можна зберігати в холодильнику близько тижня при температурі 4С. Крок 3
Салат промити, порвати руками, заправити соусом, додати курку, перемішати і викласти на тарілку. Крок 4
До салату додати помідори, грінки, сир.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!