Влітку на Сицилії дуже жарко, тому десерти там & nbsp; воліють легкі і & nbsp; освіжаючі. Наприклад, & nbsp; як & nbsp; цей & nbsp; & ndash; сирний крем з & nbsp; ягодами і & nbsp; шоколадом.
Інгредієнти
- 500 г сиру
- 7 ст. л. цукру
- 50 г шоколаду
- 2 жмені черешні
- терта цедра половини апельсина
- 8 г желатину
Для соусу:
- 300 г абрикосів
- 2 – 3 ст. л. цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Залийте желатин 3-5 ст. л. води і залиште на 10 хв. для набухання. У невеликій кухлик насипте 4 ст. л. цукру, додайте 1 ст. л. води і поставте на вогонь, поки цукор не розчиниться. У гарячий, але не киплячий цукровий сироп додайте віджатий желатин і перемішайте до повного розчинення. Процідіть і трохи остудіть. Крок 2
Збийте сир міксером разом з цукром, що залишився. Додайте терту апельсинову цедру. Крок 3 Черешню розріжте навпіл і видаліть кісточки. Шоколад дрібно нарубати. Крок 4
Влийте в сир цукровий сироп з желатином і добре перемішайте, потім додайте шоколад і черешню і перемішайте знову. Крок 5 Розкладіть сирний крем по порційних формочках і приберіть в холодильник на 4 год. Крок 6
Перед подачею десерту приготуйте соус. Абрикоси розріжте навпіл і видаліть кісточки. Покладіть абрикоси в блендер і подрібніть разом з цукром. Крок 7 Налийте соус на тарілочки. Опустіть формочки з десертом на 3-5 сек. в гарячу воду і переверніть на тарілки. Прикрасьте ягодами черешні і листочками м'яти.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!