Сирно-КОКОСОВИЙ КУЛИЧ ДЛЯ МАЛЕНЬКОГО ПРИНЦЕСИ

Мені здається по одному зовнішньому вигляду відразу зрозуміло для кого, в першу чергу, робився паску? Раз все мімімішно-рожеве, значить для маленької принцеси. Паска зроблений на кокосовій олії, замість вершкового, з додаванням кокосової стружки, покритий рожево-білої шоколадною глазур'ю і прикрашений меренгами (там ще й сердечка маленькі викладені, але їх майже не видно). Абсолютно девочковий варіант. Єдине – він у мене, опал. Вчасно поставити не змогла, закрутилася, шапка у нього була вже прекрасна. А коли ставила в духовку і відштовхувати від неї молодшу дочку, щоб та не обпеклася, сама цю шапку і знесла. Так що ось такий варіант. Пряники робила і розфарбовувала теж сама:)

сирно-КОКОСОВИЙ КУЛИЧ ДЛЯ МАЛЕНЬКОГО ПРИНЦЕСИ

паска x Інгредієнти

  • 100 г шоколадної глазурі для покриття (або 1 білок і 130 г цукрової пудри, якщо вважаєте за краще білкову глазур)
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 30 г борошна

  • 60 мл молока
  • 1 ч. л. цукру
  • 2 ч. Л. швидкодіючих дріжджів
  • 270 г пшеничного борошна
  • 30 г кокосової стружки
  • 50 г кокосового масла
  • пів чайної ложки солі
  • 130 г цукру
  • 220 г сухого сиру (протерти через сито)
  • по невеликій жмені золотого і чорного родзинок
  • 1 ч. л. ванільного екстракту

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

сирно-КОКОСОВИЙ КУЛИЧ ДЛЯ МАЛЕНЬКОГО ПРИНЦЕСИ

Змішати у великій мисці всі інгредієнти для опари. Затягнути плівкою, залишити приблизно на 40 хв. Якщо на кухні жарко, то опара буде готова вже хвилин через 25-30 (вона повинна збільшитися вдвічі). Крок 2 Додати в опару всі інші інгредієнти, крім родзинок. Масло я додаю в найостаннішу чергу. Заважаю все в міксері насадкою гак протягом 7-8 хв. Змастити стінки миски маслом, зробити з тіста кулю, накрити миску плівкою і залишити тісто підходити хвилин 40-50 (в залежності від температури на кухні). Крок 3

сирно-КОКОСОВИЙ КУЛИЧ ДЛЯ МАЛЕНЬКОЇ ПРИНЦЕСИ

Через потрібний час тісто обмять і вмішати родзинки. Знову сформувати кулю і перекласти його в форму для паски (або дві невеликі, щоб вони заповнювали форми приблизно на 2/3). Накрити плівкою. Залишити підходити тісто ще хвилин на 40. За цей час поставити розігріватися духовку на 170 градусів. Крок 4 Випікати паску при 170 градусах приблизно 40 хв., Але краще поглядати, щоб верх не став пригорати. Після того, як паски готові, їх слід покласти на бік і періодично перевертати. Звичайно, це актуально, якщо ви випікали їх в паперових формах, а не як я, в керамічної. Корисна порада

Насправді, я давно вже перестала закривати миску з тістом харчовою плівкою. Зручніше за все використовувати для цих цілей целофанові шапочки для душа;)

0/5 (0 Reviews)