До смаженої і запеченої телятини відмінно підходить лимонний сік (набагато більше, ніж до риби). Але для маринаду його використовувати не рекомендується, хіба що в поєднанні з маслом і для миттєвого маринування. Кислота відразу починає & laquo; готувати & raquo; ніжне м'ясо, а це абсолютно ні до чого.
Інгредієнти
- 4 філе-міньйон з телятини
- 1 упаковка бекону з телятини
- 2 зубчики часнику
- сік половини лимона + ще для подачі
- 2 ст. л. оливкового масла
- 0,5 ч. л. солодкої меленої паприки
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 г зеленої квасолі
Покроковий рецепт приготування
крок 1
Розігрійте духовку до 200 ° С. Застелите форму пергаментом. Натріть м'ясо сіллю і перцем з усіх боків, накрийте плівкою і дайте промаринуватися 10-15 хв. Крок 2
Оберніть стейки в бекон по боковому краю, закріпіть його зубочисткою або кулінарної мотузкою. Швидко обсмажте стейки з усіх боків на сухій сковороді з антипригарним покриттям і жароміцної ручкою до легкої рум'яної скоринки, почавши з боку, де бекон. Крок 3
Переставте стейки в духовку і смажте до бажаного ступеня прожарювання, рекомендована – medium, 60-62 ° С. Готові стейки викладіть на тарілку, прикрийте фольгою і дайте «відпочити» 5 хв. Крок 4 Поки готуються стейки, роздушіть, очистіть і порубаєте часник. У квасолі відріжте кінчики, занадто довгі стручки розріжте навпіл. Закип'ятіть підсолену бутильовану або відфільтровану воду, посоліть, покладіть квасолю, варіть 2 хв., Відкиньте на друшляк. Крок 5 У сковороду покладіть часник, полийте олією, поставте на середній вогонь, посоліть. Коли часник почне змінювати колір на золотистий, додайте квасолю, перемішайте, готуйте 2-3 хв. Викладіть квасолю на тарілки до стейкам, полийте лимонним соком, поперчіть, посипте паприкою і подавайте з скибочкою лимона.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!