Фаршировані яйця – наша улюблена закуска. & Nbsp; У різних варіаціях присутній на всіх святкових столах, ми пропонуємо економ варіант фаршировані яйця з крабовим салатом. Підготувати інгредієнти для цієї закуски можна заздалегідь: зваріть яйця, приготуйте начинку, але не заправляйте її майонезом і не соліть.
Інгредієнти
- 10 яєць
- 150 г крабового м'яса
- 150 г майонезу
- 3-4 пера зеленої цибулі
- 5 гілочок кропу
- сіль
- мелений чорний перець
- зелень для прикраси
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Зваріть яйця круто, покладіть в холодну воду і очистіть. Крок 2
Розріжте яйця навпіл уздовж і вийміть жовтки, перекладіть їх в миску. Крок 3 Наріжте крабове м'ясо тонкою соломкою. Дрібно наріжте зелену цибулю і листя кропу. Крок 4
Розімніть жовтки виделкою, додайте крабове м'ясо і зелень, заправте майонезом, посоліть і поперчіть. Перекладіть масу в кулінарний мішок і наповніть половинки білків. Крок 5 Прикрасьте яйця зеленню і подавайте до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!