ВЕЛИКДЕНЬ сирні

Пасха сирна. Святкування Великодня супроводжується приготуванням спеціальних святкових страв. Одне з цих страв – сирна паска. Царська паска має приголомшливо ніжну вершкову текстуру, якої важко досягти звичайними способами приготування.

 ВЕЛИКДЕНЬ сирні

Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти

  • сир 500 г
  • цукати 100 г
  • мигдаль 100 г
  • вершки 25-30% 100 мл
  • масло вершкове 90 г
  • яйце 2 шт.
  • цукор 100 г
  • ванільний Екстакти 1 ч.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ВЕЛИКДЕНЬ сирні

Сир протерти через сито. Крок 2

ВЕЛИКДЕНЬ сирні

Мигдаль подрібнити і додати в сир. Крок 3

ВЕЛИКДЕНЬ сирні

Подрібнити цукати. Крок 4

ВЕЛИКДЕНЬ сирні

Вершкове масло розім'яти виделкою і змішати з мигдалем і цукатами. Крок 5

ВЕЛИКДЕНЬ сирні

Збити жовтки з цукром до білого. Змішати збиті жовтки з вершками. Суміш злегка нагріти, а потім охолодити. Крок 6

ВЕЛИКДЕНЬ сирні

Змішати сир з маслом і вершковим кремом. Крок 7

ВЕЛИКДЕНЬ сирні

Викласти сирну суміш в форму, придавити вантажем і прибрати в холодильник на добу. Крок 8

ВЕЛИКДЕНЬ сирні

Через добу форму розібрати і вийняти паску. Корисна порада

Якщо немає пасхальної форми, можна використовувати маленьку каструльку або салатник.

Господині на замітку

Білки в паску не йдуть. Сир обов'язково протерти через сито!

0/5 (0 Reviews)