ВЕЛИКОДНІ капкейк

Великодні капкейкі – чудове частування для пасхального столу. Їх можна приготувати на десерт або як невеликих подарунків гостям. Також такі капкейкі можуть бути заміною & nbsp; традиційним паскам, якщо у вас мало часу перед святом.

 ВЕЛИКОДНІ капкейк

ВЕЛИКОДНІ капкейк

Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти

  • Борошно пшеничне 150 г
  • Яйця 5 шт.
  • Цукор 150 г
  • Вершки 35% для збивання 300 г
  • Варення полуничне з цільними ягодами 100 г
  • Посипання кондитерська декоративна 20г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготування тесту. Збити в окремому посуді цукор і яйця до пишної маси, необхідно, щоб вона збільшилася в обсязі. Просіяти борошно в окремій мисці. Замісити тісто, досить швидко поєднуючи суміш яєць з цукром і борошно. Крок 2 Випікання. Взяти формочки для капкейков, злегка змастити олією, наповнити їх тестом на половину або на дві третини, випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 160 ° C близько 30 хвилин. Готовий бісквіт повинен збільшитися в обсязі і злегка пружинити при натисканні. Витягти з форми і дати охолонути. Крок 3 Начинка. У охололи капкейк акуратно чайною ложкою зробити поглиблення в самому верху і акуратно наповнити їх начинкою – полуничним варенням. Покласти пару цільних ягід і підлити сироп, щоб тісто трохи просочилося. Крок 4 Приготування крему. Взяти вершки і за допомогою міксера збити в пишну стійку масу. За бажанням можна додати в них цукор. Кондитерський мішок наповнити вершками і зробити пишні шапочки на верхівках капкейков. Прикрасити кольоровий кондитерської присипкою.

0/5 (0 Reviews)