Ці швидкі паски не тільки без глютену, а й без вершкового масла і яєць. Коли будете готувати до них глазур, майте на увазі: чим гаряче глазур, тим більше тонким шаром вона ляже на випічку.
Інгредієнти
- 200 г кукурудзяного крохмалю
- 200 г кукурудзяного борошна
- 100 г рисової муки
- 100 г картопляного крохмалю
- 250 г кокосового молока + ще трохи для змащування
- 100 г кураги
- 150 г коричневого цукру мусковадо
- 200 мл рослинного масла + ще трохи для змащування
- 1 ст. л. лимонного соку
- насіння половини стручка ванілі
- 5 г соди
- 5 г солі
- карамель для прикраси
Для глазурі:
- 150 г темного шоколаду
- 50 мл рафінованої олії
- 250 г смаженого фундука
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У мисці змішайте всі сухі інгредієнти, крім соди. Додайте кокосове молоко і насіння ванілі, безперервно перемішуючи. Додайте рослинне масло, лимонний сік і соду. Перемішайте до однорідності. Залиште на 5-10 хв.
Крок 2 Дно 5-6 форм змастіть маслом. Тісто розділіть на 5-6 частин і розкладіть по формах, заповнюючи 3/4 обсягу. Змастіть верх паски молоком. Випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці до повної готовності, 35-40 хв. Дістаньте з духовки, переставте форми на решітку і повністю остудіть.
Крок 3 Для глазурі 200 г горіхів подрібніть. Шоколад розтопіть на водяній бані. Порціями влийте масло, кожен раз перемішуючи до однорідності. Додайте горіхи і перемішайте. Облийте паски глазур’ю, прикрасьте горіхами і карамеллю; дайте застигнути.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!