Ось ці милі булочки -зайчата прекрасно прикрасять ваш святковий великодній стіл. Особливо вони сподобаються дітям!
Така різна Пасха x Інгредієнти
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> тепле молоко 440 мл
- цукор 240 г
- свіжі дріжджі 60 г
- борошно пшеничне 1, 2-1, 3 кг
- вершкове масло 400 г
- яйце 2 шт.
- жовток 1 шт.
- родзинки 30 г
- ванільний цукор 1 ч. Л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У теплому молоці розвести цукор і дріжджі. Залишити на 15 хвилин. Після в окремій мисці змішати просіяне борошно і розтоплене масло. Додати розведені дріжджі і яйця. Почати вимішувати тісто, якщо треба ще додати борошно. У підсумку тісто повинне не липнути до рук, але воно повинно бути м'яким. Сформувати зайчики і викласти на деко, змащену маслом. Прикрасити мордочки родзинками. Готові вироби змастити жовтком, посипати ванільним цукром і випікати до готовності приблизно 25 хвилин при 180 градусах. Крок 2
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!