ВЕЛИКОДНІ ЗАЙЦІ

Ось ці милі булочки -зайчата прекрасно прикрасять ваш святковий великодній стіл. Особливо вони сподобаються дітям!

ВЕЛИКОДНІ ЗАЙЦІ

ВЕЛИКОДНІ ЗАЙЦІ

ВЕЛИКОДНІ ЗАЙЦІ

Така різна Пасха x Інгредієнти

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> тепле молоко 440 мл

  • цукор 240 г
  • свіжі дріжджі 60 г
  • борошно пшеничне 1, 2-1, 3 кг
  • вершкове масло 400 г
  • яйце 2 шт.
  • жовток 1 шт.
  • родзинки 30 г
  • ванільний цукор 1 ч. Л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ВЕЛИКОДНІ ЗАЙЦІ

У теплому молоці розвести цукор і дріжджі. Залишити на 15 хвилин. Після в окремій мисці змішати просіяне борошно і розтоплене масло. Додати розведені дріжджі і яйця. Почати вимішувати тісто, якщо треба ще додати борошно. У підсумку тісто повинне не липнути до рук, але воно повинно бути м'яким. Сформувати зайчики і викласти на деко, змащену маслом. Прикрасити мордочки родзинками. Готові вироби змастити жовтком, посипати ванільним цукром і випікати до готовності приблизно 25 хвилин при 180 градусах. Крок 2

ВЕЛИКОДНІ ЗАЙЦІ

Смачного!

0/5 (0 Reviews)