Найрадісніший і чудове свято & mdash; Світлого Святого Воскресіння, повний тепла, любові і світла. На великодній стіл хочеться приготувати все най-най смачне. Тим, хто любить вологу розсипчасту і дуже здобне випічку, ця ідея припаде до смаку. А будинок наповниться ароматом ванілі, вишні і шоколаду. І нехай ваша сім'я збереться за святковим столом, а їжа буде смачною! Ніж і скребок для тіста Duo Bake від Joseph Joseph & mdash; це мрія будь-якої господині. Вони були б незамінними помічниками на моїй кухні.
Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти
- борошно 700 г
- яйця курячі 400 г
- цукор 125 г
- вершкове масло 200 г
- вершки 110 г
- дріжджі свіжі 30 г
- сіль 10 г
- фісташка паста 120 г
- вишня в'ялена 200 г
- фісташки 150 г
- лікер 60 г
- ванільний сироп 6 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шоколад білий 130 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготуємо продукти. В'ялену вишню замочіть на ніч в лікері (у мене грушевий лікер) перед замісом тесту. Дріжджі розкришити. Крок 2
Борошно з'єднайте з сіллю. А яйця перемішайте віночком до об'єднання жовтка з білком. Крок 3
Замістити тісто в машині за допомогою гака на середній швидкості з борошна, яєць і солі (яйця вливайте тонкою цівкою). Додайте цукор і ваніль. Вимішуйте до однорідної консистенції. Потім введіть вершки (у мене вершки 20%) і перемішайте, поки всі вершки не вбереться в тісто. Крок 4
Введіть в тісто порціями вершкове масло 82,5% до повного вмешіванія в тісто. Потім додайте фісташковий пасту і розкришені свіжі дріжджі. Вимішуйте тісто приблизно 5-7 хвилин (воно м'яке, але, коли його лопаткою збираєш зі стінок, воно відстає від лопатки). Крок 5
У самому кінці додайте шоколад, вишню і фісташки. Вимішуйте все до об'єднання. Крок 6
Тісто виходить м'яке з великою кількістю горіхів, вишні і шоколаду. Шоколад топити не треба, я додала шоколад в каллетах, можна плитку шоколаду нарізати на шматочки. Тісто закрийте харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 4-5 годин. Крок 7
Тісто з холодильника після п'яти годин. Наповніть форми тестом і залиште їх на 2 години в теплі. Ви можете взяти будь-яку форму, яка вам подобається, наповнити її наполовину тестом. Тісто масляне і м'яке. Крок 8
Це тісто після 2-х годин вистоювання. Випікайте в розігрітій духовці при 170 ° C приблизно 40-45 хвилин до готовності. Дайте трохи охолонути готової випічці і витягніть її з форми. Крок 9
Я зверху посипала цукровою пудрою. Смак у скоринки зверху карамельно-вершковий. Крок 10
Хто любить вологе розсипчасте і дуже здобне тісто, оцінять! Зі святом Світлого Великодня! Корисна порада
Готуйте пасхальну випічку з любов'ю, молитвою в душі, дбайливим ставленням до тесту і випічка вийде найсмачнішою!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!