Щоб це блюдо вийшло на & laquo; відмінно & raquo ;, потрібно вибрати правильне м'ясо. Найкраще смажити молоду баранину, тоді відбивні вийдуть м'якими
Інгредієнти
- 1 кг котлет з баранячої корейки на кісточках
- 1/2 склянки курячого бульйону
- 1/2 склянки сухого білого вина
- 1 ст. л. діжонськой гірчиці
- 2 ч. л. лимонного соку
- 2 ст. л. вершкового масла
- 3 стебла зеленої цибулі
- 10 листочків свіжого розмарину
- 1 ст. л. оливкового масла
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Промокніть м'ясо паперовими рушниками і приправте сіллю і перцем. Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажте відбивні до золотистого кольору, по 3-5 хв. з кожного боку, в залежності від бажаного ступеня прожарювання. Перекладіть на блюдо і прикрийте фольгою. Крок 2 Влийте в сковороду вино і бульйон і доведіть до кипіння, зіскрібаючи лопаткою припече м'ясні соки з дна. Уварите наполовину. Крок 3 Додайте в сковороду гірчицю і лимонний сік і готуйте ще 1 хв. Вмішайте в соус вершкове масло і зніміть сковороду з вогню. Дуже дрібно наріжте зелену цибулю і листочки розмарину, додайте в соус, приправити сіллю і перцем. Полийте відбивні соусом і відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!