КУРЯЧИЙ Рулет В ДУХОВЦІ

Філе курячої грудки займає значну частину раціону людей, які дотримуються здорового харчування. Це доступний білок без зайвого жиру. Але з точки зору Большінсто – досить нудний продукт. Спробуємо його & quot; оживити & quot; за допомогою помідорів чері і моцарели

КУРЯЧИЙ Рулет В ДУХОВЦІ

Інгредієнти

  • 2 філе курячої грудки
  • 80 г моцарели
  • 2 середніх цукіні
  • 10 помідорів чері
  • 5 гілочок базиліка
  • 1 ч. Л. оцту з білого вина
  • 1/2 ч. л. сушених італійських трав
  • оливкова олія
  • бальзамічний оцет
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ° С. Наріжте листя базиліка. Моцареллу наріжте середніми кубиками. Помідори розрізати навпіл. Змішайте моцарелу, базилік і помідори, додайте оцет, посоліть і поперчіть. Крок 2 Цукіні наріжте брусочками. Підготуйте два шматки фольги довжиною 40 см. У центр кожного аркуша викладіть цукіні, посоліть, поперчіть і збризніть оливковим маслом, приправити італійськими травами. Крок 3 Куряче філе покладіть на робочу поверхню. Подрежьте від центру до країв і розкрийте як книгу. Прикрийте філе плівкою і відбийте до товщини 1-1,2 см. На край відбивною викладіть начинку з моцарели і помідорів і загорніть в рулет. Скріпіть краю зубочисткою і посипте рулети сіллю і перцем. Крок 4 Покладіть курячі рулети на цукіні і запечатав в пакети. Викладіть на деко і поставте в духовку на 20 хв. В кінці відкрийте пакет і готуйте 5 хв. Крок 5 Перекладіть пакети на тарілки, збризніть блюдо бальзамічним оцтом.

0/5 (0 Reviews)