ЩУКА ФАРШИРОВАНА

Фарширована щука прикрасить будь-який святковий стіл. Не варто лякатися приготувати таку красиву і смачну закуску & ndash; це зовсім не так складно, як здається на перший погляд.

ЩУКА ФАРШИРОВАНА

ЩУКА ФАРШИРОВАНА

Святкові страви до дня народження & quot; Гастроном & quot; x Інгредієнти

  • щука 1,1 кг
  • цибуля ріпчаста 200 г
  • сухарі мелені 50 г
  • печериці 100 г
  • часник (зубчики) 2 шт.
  • масло вершкове 50 г
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • яйце 1 шт.
  • масло рослинне для змазування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Щуку почистити від луски, помити. Відрізати голову, плавники, у голови видалити зябра, промити. Видалити нутрощі у риби. Акуратно зняти шкіру, дійшовши до плавників акуратно їх підрізати ножицями зсередини. Дійшовши до хвоста перерізати кістка ножем. Шкіра повинна залишитися з хвостом, прибрати в сторону. Відокремити м'якоть від кісток. Крок 2 Половину цибулі і печериці порубати, обсмажити на вершковому маслі. М'якоть щуки пропустити з другою половиною цибулі і часником через м'ясорубку. Додати обсмажені цибулю з грибами і ще раз пропустити через м'ясорубку. Додати в фарш сухарі, яйце, посолити і поперчити. Крок 3 Набити шкіру щуки щільно фаршем, проколоти голкою, укласти на лист пекарської папери і фольги (папір повинна лежати на фользі), до тушки докласти голову, обмазати рибу рясно рослинним маслом, запікати в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 60. Остудити і тільки тоді зняти папір і фольгу. Порізати на шматочки, укласти на блюдо і прикрасити.

0/5 (0 Reviews)