ЯЙЦЕ IGNIV

Яйце Igniv, або яйце в & laquo; гнізді & raquo ;, – фірмове блюдо ресторану Igniv (& quot; Гніздо & quot;). & Laquo; Начинка & raquo; яйця дуже нагадує французький жульєн, але тут вона ніжніше на смак і приємніше за текстурою.

Інгредієнти

& # 171; Королівський печериця & # 187 ;:

  • 400 мл молока
  • 150 г яєчних жовтків
  • 275 г цілих яєць
  • 150 г пюре з печериць
  • сіль і перець за смаком

Мус з горіхового масла:

  • 100 г горіхового масла
  • 300 мл курячого бульйону
  • херес

Пюре з печериць:

  • 400 г печериць
  • 3 цибулини шалот
  • 150 г вершків
  • херес
  • сіль і перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Пюре з печериць. Дрібно наріжте цибулю шалот і злегка обсмажте на сковороді з невеликою кількістю вершкового масла. Потім додайте дрібно нарізані печериці. Обсмажте все до готовності, додайте сіль і перець. Залийте суміш хересом і дочекайтеся повного випаровування, після чого додайте вершки. Готуйте близько 15 хвилин на маленькому вогні. Крок 2 «Королівський печериця». Змішайте всі інгредієнти, посоліть і поперчіть. Наповніть даної сумішшю підготовлену яєчну шкаралупу і готуйте протягом 35 хвилин на пару при температурі 80 ° C. Крок 3 Мус з горіхового масла Покладіть масло в широку каструлю. Постійно помішуйте до тих пір, поки масло не стане коричневим. Додайте херес і після його випаровування залийте все курячим бульйоном. Готуйте близько 15 хвилин на маленькому вогні, поперчіть, посоліть. Крок 4 Перед подачею форму з Королівський шампіньйоном заповнити мусом з горіхового масла, пропущеним через сифон. Посипати грибний стружкою. До речі

Рецепт надано Андреасом Камінадой, шеф-кухарем ресторанів Schauenstein Schloss & nbsp; і Igniv by Andreas Caminad, Швейцарія.

0/5 (0 Reviews)