ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ КРЕВЕТКАМИ

Яйця, фаршировані креветками, & mdash; це вже претензія на щось більше, ніж банальна закуска, яку можна подавати на стіл хоч кожен день. Погодьтеся, такий варіант навіть виглядає дуже святково! Правда, наш рецепт передбачає використання креветок лише в якості прикраси, але ви, якщо хочете, цілком можете додати їх в начинку, попередньо подрібнивши ножем. Вийде ще смачніше! До речі, яйця, фаршировані креветками, стануть відмінним варіантом для реалізації крашанок, які утворюються будинку після паски у величезній кількості. Скористайтеся нашим рецептом і побалуйте близьких!

Інгредієнти

  • сік лимонний – 1,5 ст. л.
  • вершки жирністю 20% – 3 ст. л.
  • зелень
  • майонез – 1,5 ст. л.
  • варені креветки – 12 шт.
  • перець кайенский – щіпка
  • сіль – за смаком
  • гірчиця зерниста – 1 неповна ложка
  • зварені круто яйця – 6 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Яйця очистити і розрізати уздовж на 2 половинки. Крок 2

ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ КРЕВЕТКАМИ

Для начинки фаршированих яєць вийняти жовтки, помістити в миску і розім'яти разом з вершками, майонезом і гірчицею. Крок 3

ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ КРЕВЕТКАМИ

Додати лимонну цедру, сік і кайенский перець. Приправити сіллю і перемішати. Розкласти жовткова суміш на білки. Фаршировані яйця прикрасити креветками і зеленню. Корисна порада

В якості прикраси фаршированих яєць можна використовувати не тільки варені, але і смажені креветки. Візьміть сирі і швидко обсмажте їх на оливковій олії, буквально протягом 3-4 хвилин.

До речі

Яйця, фаршировані креветками, підійдуть для будь-якого випадку: в якості закуски на початку сімейного обіду, для ґрунтовного святкового застілля або для гучної молодіжної фуршет-вечірки. & nbsp;
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)