Дорадо НА ПОДУШЦІ З СОЛОДКОГО І ГОСТРОГО перцю

До такої рибі дуже хороший молода картопля & ndash; на пару або просто варений.

Інгредієнти

    • 4 невеликі доради або 2 великі
    • по 2 великих солодких червоних і жовтих перцю
    • 2 зелених перцю чилі
    • 2-4 зубчики часнику
    • 4-6 гілочок чебрецю
    • 100 мл оливкової олії
    • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть часник. Відкладіть стільки гілочок чебрецю, скільки у вас рибок, а з інших зніміть листочки. Складіть листочки чебрецю, часник і оливкове масло в блендер, подрібніть до однорідності.

Крок 2 Дораду попатраєте, очистіть від луски, видаліть з голови зябра. Промийте рибу і обсушити. Зробіть на одному боці кожної рибки три діагональних неглибоких надрізу. Натріть рибу з усіх боків маслом з часником і чебрецем (приблизно половина масла повинна залишитися), посоліть, поперчіть, вкладіть в черевце по гілочці чебрецю. Залиште маринуватися, поки готуєте все інше.

Крок 3 Розігрійте духовку до 160 ° С з грилем, якщо є. Застеліть деко пергаментом. Очистіть солодкі і гострі перці від плодоніжок, насіння і перегородок. Наріжте перці тонкою соломкою, змішайте з рештою пряним маслом. Викладіть перці рівним шаром на підготовлений лист і поставте в верхню третину духовки на 10 хв.

Крок 4 Викладіть на перці рибу надрізаної стороною вгору. Поверніть в центр духовки. Запікайте до готовності риби, 12-14 хв., Якщо риба дрібна, і 16-20 хв., Якщо велика. Подавайте відразу ж.

0/5 (0 Reviews)