ЯЄЧНИЙ САЛАТ

Традиційний яєчний салат складається з яєць, цибулі і майонезу. Наша версія салату набагато корисніше, в ній багато свіжих овочів, а каперси додають салату пікнтность. Ті, хто сидить на строгій дієті, можуть зовсім відмовитися від майонезу, заправивши салат сметаною з ложечкою гірчиці.

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • половина солодкого червоного перцю
  • 1 середня морквина
  • 3 пера зеленої цибулі
  • 2 ст. л. сметани
  • 2 ст. л. майонезу
  • 1 ст. л. каперсів
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 1. Помістіть яйця в маленьку каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 6 хв. Перекладіть яйця в миску з холодною водою, щоб зупинити процес приготування. Очистіть і остудіть. Крок 2

ЯЄЧНИЙ САЛАТ

2. Наріжте яйця середніми кубиками. Подрібніть зелену цибулю. Моркву натріть на крупній тертці. Солодкий перець наріжте кубиками. Крок 3 3. Промийте каперси від солі і порубати. Крок 4

ЯЄЧНИЙ САЛАТ

4. Складіть в миску морква, перець, цибулю і каперси, додайте майонез і сметану, добре перемішайте. Додайте яйця, посоліть і поперчіть і знову перемішайте салат.

0/5 (0 Reviews)