Традиційний яєчний салат складається з яєць, цибулі і майонезу. Наша версія салату набагато корисніше, в ній багато свіжих овочів, а каперси додають салату пікнтность. Ті, хто сидить на строгій дієті, можуть зовсім відмовитися від майонезу, заправивши салат сметаною з ложечкою гірчиці.
Інгредієнти
- 4 яйця
- половина солодкого червоного перцю
- 1 середня морквина
- 3 пера зеленої цибулі
- 2 ст. л. сметани
- 2 ст. л. майонезу
- 1 ст. л. каперсів
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 1. Помістіть яйця в маленьку каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 6 хв. Перекладіть яйця в миску з холодною водою, щоб зупинити процес приготування. Очистіть і остудіть. Крок 2
2. Наріжте яйця середніми кубиками. Подрібніть зелену цибулю. Моркву натріть на крупній тертці. Солодкий перець наріжте кубиками. Крок 3 3. Промийте каперси від солі і порубати. Крок 4
4. Складіть в миску морква, перець, цибулю і каперси, додайте майонез і сметану, добре перемішайте. Додайте яйця, посоліть і поперчіть і знову перемішайте салат.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!