заливні

Ця ошатна блюдо асоціюється зі святом, тому не скупіться на прикраси. Найголовніше & ndash; не переварити куряче філе, щоб воно залишилося соковитим.

заливна

Інгредієнти

  • 1 велике філе курячої грудки
  • 7 г желатину
  • перепелині яйця
  • перець для оформлення
  • зелень для оформлення
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Відваріть філе в підсоленій воді до готовності, остудіть. Крок 2 Відлийте 1 стакан курячого бульйону (який зварили з кісток), трохи підігрійте і розчиніть в ньому желатин. Крок 3 Тонко наріжте куряче філе і розкладіть на блюді. Прикрасьте перепелиними яйцями, зеленню і залийте бульйоном. Крок 4 Приберіть для застигання в холодильник.

0/5 (0 Reviews)