Заварний сирна паска з горіхами і цукатами

Сирна паска разом з паскою готують на Світле неділю багато. У кожної господині є свій рецепт цих двох традиційних страв. Ця паска & mdash; заварювана, з горіхами і цукатами.

 заварний сирна паска з горіхами і цукатами

 заварний сирна паска з горіхами і цукатами

Інгредієнти

  • 1 кг сиру 9% -20%
  • 200 г вершкового масла 82,5%
  • 5 яєць
  • 200 г цукру
  • 1 паличка ванілі (ванільний цукор)
  • 400 мл вершків 10-20%
  • 100 г горіхів
  • 100 г цукатів

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Сир пропусти через сито або пробити блендером. Крок 2 Додати масло кімнатної температури (не нагрівати в мікрохвильовій печі, а саме дати постояти при кімнатній температурі). Крок 3 Розрізати паличку ванілі і дістати насіння. Крок 4 Збити яйця з цукром і насінням ванілі (або з ванільним цукром) до білого (хвилин 5 на максимальній швидкості міксера). Крок 5 Додати вершки і перемішати. Крок 6 Поставити каструльку на середній вогонь і постійно помішувати – обов'язкова умова! Довести масу до кипіння і варити після кипіння 3-4 хвилини, не припиняючи перемішувати! Коли маса загусне, зняти її з вогню і помішувати ще хвилини 3, щоб вона трохи охолола. Крок 7 Нарубати горіхи і цукати. Додати їх в сирну масу. Крок 8 Додати яєчну суміш в сир і добре перемішати. Крок 9 Застелить пасочницу марлею, поставити її на тарілку (в неї буде стікати сироватка), і притиснути паску чимось зверху. Пасха повинна постояти ніч в холодильнику, на наступний ранок її вже можна їсти. До речі

& nbsp; Рецепт надано фуд-блогером Лерой Родімовой .

 заварний сирна паска з горіхами і цукатами

& laquo; Мене звуть Лера Родімова і я початківець фуд-блогер. & nbsp; Мій нік в Інстаграме @valeryrodimova. & nbsp; Тут я кожен день ділюся барвистими і доступними рецептами. & nbsp; Буду рада кожному новому гостю на моїй сторінці, при будь-яких проблемах і питаннях я завжди на зв'язку в Ю я

Пропоную вашій уваги три головні страви на нашому сімейному великодньому столі & nbsp; – & nbsp; паску , заварний паску і великодній пиріг-вінок. Я спробувала максимально доступно пояснити, як готувати ці страви, щоб ні у кого не виникло складнощів. & Nbsp; Чекаю ваших коментарів! & raquo;

0/5 (0 Reviews)