Заварна паска буде ніжним прикрасою на вашому великодньому столі. І нехай ваша сім'я збереться за святковим столом, а їжа буде смачною!
Вітаю всіх зі святом Світлого Великодня! Божої допомоги вам у всьому! Помічники Joseph Joseph у вигляді мірних мисок і ємностей Nest і обробних дощок Index Large Sky & mdash; це мрія будь-якої господині. Вони були б незамінними помічниками на моїй кухні.
Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти
- сир 9% 500 г
- вершкове масло 130 г
- цукор 130 г
- вершки 33% 160 г
- жовтки курячі 2 шт.
- яйце куряче 1 шт.
- родзинки 70 г
- мигдаль смажений 70 г
- коньяк 1 ст.л.
- ваніль в стручках 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У книзі Юлії Висоцької «Кухня – серце будинку» всі продукти на заварний паску дані на 1 кг сиру: 1 кг сиру, 250 гр. вершкового масла, 100 гр. родзинок, 100 гр. бланшованого мигдалю (за бажанням), 250 гр. цукру, 2 яйця, 4 яєчних жовтки, 300 мл жирних вершків, 2 ст. ложки коньяку або рому, 1 стручок ванілі. Я зменшила продукти. Мої інгредієнти вказані на початку рецепта. Крок 2
Ізюм попередньо замочити в коньяку або ромі. Стручок ванілі розрізати гострим ножем і вийміть насіння. Два жовтки і одне куряче яйце помістіть в глибоку чашку, щоб було зручно все збити в пишну масу. Крок 3
Збийте яйце і жовтки міксером або віночком разом з цукром в пишну масу, додайте зерна ванілі. Крок 4
Вершки доведіть до кипіння на водяній бані або слабкому вогні, але не кип'ятіть. Крок 5
Гарячі вершки влийте в збиту яєчну масу, помістіть все на водяну баню і доведіть до загустіння. Крок 6
Безперервно заважайте яєчну масу , щоб яйця не згорнулися. Як тільки маса почне густіти, зніміть її з вогню. Крок 7
Протріть сир через сито. Крок 8
З'єднайте протертий сир, яєчну масу і вершкове масло. Добре все перемішайте вручну. Помістіть все на водяну баню або маленький вогонь, і ще раз все разом доведіть до кипіння, але не кип'ятіть. Крок 9
Додайте в сирну масу родзинки (попередньо вимочений в коньяку) і подрібнений мигдаль, перемішайте. Крок 10
Форму для паски вистелити подвійним шаром вологої марлі. Крок 11
Влийте сирну масу в форму і вільними краями накрийте зверху, щоб все було закрито. Помістіть форму в глибоку миску, для того щоб стікала рідина і зверху поставте вантаж. Приберіть паску в холодильник на добу. Крок 12
Через добу вийміть паску з форми. Прикрасьте її і пригощайте рідних і близьких. Господині на замітку
Все продукти для приготування паски повинні бути дуже гарної якості.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!