Сирна паска заварного & QUOT; АРОМАТНА & QUOT;

Заварна сирна паска за цим рецептом виходить просто чудовою на смак, а деякі особливі інгредієнти роблять її ще й дуже ароматною. Важко втриматися, щоб не з'їсти її відразу всю! Перевірено неодноразово. Створювати рецепти для свята Світлого Великодня завжди хвилююче і приємно, процес творчості створює атмосферу мрії і натхнення. А чому б і не помріяти? Ось, наприклад, про аксесуари бренду Joseph Joseph. Мені дуже хотілося б мати набір обробних дощок Index Large Sky. Вони займають мало місця, функціональні, а колір! Саме той, який мені потрібен.

 сирна паска заварного & amp; QUOT; АРОМАТНА & amp; QUOT;

Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти

  • сир 500 г
  • яйце 2 шт.
  • сметана 150 г
  • кокосове масло 120 г
  • цукор 100 г
  • цедра апельсина 1 ч.л.
  • шоколад 30 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Сир пробиваємо на блендері до пастоподібного стану (або протираємо через сито). Крок 2 До сирної маси додаємо яйця, цукор, а також сметану і розтоплене кокосове масло. Збиваємо всі інгредієнти до однорідного стану. Крок 3 Ставимо суміш на вогонь і починаємо її варити, постійно помішуючи. Вона не повинна кипіти, необхідно довести до кипіння. Тільки суміш починає булькати, відразу отставляем її в відповідну миску з холодною водою. Крок 4 Починаємо збивати сирну масу до того моменту, поки вона не стане кімнатної температури. Додаємо цедру і натертий на тертці шоколад. Крок 5 Беремо спеціальну форму і закладаємо в неї мокру марлю в 3-4 шари. Далі заливаємо всередину нашу заготовку і накриваємо її вгору звисаючими краями марлі. Зверху майбутньої паски необхідно поставити гніт. Ставимо в холодильник на 6-12 годин. Пасха дістаємо з форми і прикрашаємо за бажанням. Смачного!

0/5 (0 Reviews)