Курячий рулет з омлетом

Інгредієнти:

куряча лапка 1 шт.
яйця 2 шт.
мука 1 ст.л.
морква 1 шт.
сіль
перець

Цей курячий рулет з омлетом дуже смачно готує моя свекруха. Це прекрасний рецепт, перевірений роками. Виходить дуже гарно та цікаво. Курячий рулет – відмінний варіант холодної закуски для святкового столу.

 

 

 

 

 

Як приготувати

Для курячого рулета беремо велику курячу лапку (четвертинку). Обережно відділяємо кістку так, щоб не пошкодити шкіру. Злегка відбиваємо, солимо перчимо. Готуємо омлет. Збиваємо яйця з сіллю, додаємо 1 ст.л. муки, смажимо на маслі. Моркву потрібно потерти на грубій терці. Далі викладаємо омлет на куряче м”ясо, на омлет викладаємо терту моркву. Скручуємо все в рулет. Міцно обгортаємо плівкою для запікання (рукавом для запікання). Обмотуємо ниткою, щоб зафіксувати. Варити рулет в великій кількості води близько 1 години. Вийняти, остудити, покласти в холодильник на 2-3 год. Зняти плівку. Курячий рулет з омлетом готовий. Смачного!!!

0/5 (0 Reviews)