Курячий шашлик у духовці

Інгредієнти:

куряче філе 1 кг
перець 1 шт
гриби 300 г
майонез 2 ст.л.
томатна паста 1 ч.л.
сіль
спеції

Шашлик з курячого філе а шпажках – смача м”ясна страва. Я приготувала його з шампіньйонами та болгарським перцем. Курячий шашлик у поєднанні з цими овочами виглядав ефектно, яскраво та апетитно. М”ясо добре промаринувалось, тому було дуже м”якеньке. Рекомедую приготувати цю м”ясну страву для гостей на святковий стіл.

 

 

Як приготувати

Куряче філе промити, порізати на шматочки, приблизно 3*3 см. Поcолити, додати спеції для курки, майоез та томатну пасту. Все перемішати, накрити кришкою і залишити маринуватись у холодильнику на ніч.

Шампіньйони почистити, якщо вони великого розміру – порізати. Перець почистити, порізати шматочками, приблизно 2*2 см.

Нанизуємо м”ясо на шпажки, чергуючи з шампіьйонами та пецем. Шашлики викладаємо у фому, застелену фольгою. Зверху щільно прикриваємо фольгою чи кришкою. Запікаємо при 220 град. 35-40 хв.

Смачного!!!

0/5 (0 Reviews)