М’ясний рулет у духовці

Інгредієнти:

вирізка свинна 1кг
куряче філе 2 шт.
морква 1 шт.
часник за смаком
сіль за смаком
спеції за смаком
кріп за смаком

Цю м’ясну страву я часто готую на свята. Рецепт його простий, а виглядає такий м’ясний рулет цікаво. Крім того, смачний і м’який. Прекрасна альтернатива м’ясним виробам з магазину.  

Як приготувати

Свинячу вирізку розрізаємо вздовж на 2 частини. Відбиваємо. Солимо, додаємо спеції.

Куряче філе також потрібно відбити, посолити, додати сухі спеції за смаком. Окремо потерти моркву, порізати часник пластинками, подрібнити кріп. Все змішати трішки посолити. На куряче філе викласти смужкою суміш з кропом. Закрутити в середину. Потім щільно обгорнути курку по колу відбитою свининою. Зафіксувати рулет ниткою. Зверху ще додатково посолити та посипати спеціями. Підготовлений рулет помістити в рукав для запікання. Поставити у холодильник на 1 добу. Запікати в рукаві при 200 С близько 50 хв. Витягнути з духовки, розрізати рукав, остудити.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)