АССОРТИ КУРЯЧИХ НІЖОК І крилець з овочами

Універсальне блюдо підійде і для сімейної вечері в будні, і для обіду з друзями у вихідні. У будь-якому випадку все залишаться ситими і задоволеними. & Nbsp;

АССОРТИ КУРЯЧИХ НІЖОК І крилець з овочами

Інгредієнти

  • по 1,2 курячих ніжок і крилець
  • 4 молодих кабачка
  • 6 солодких перців
  • 3 см свіжого кореня імбиру
  • 4 зубчики часнику
  • 80 мл рослинного масла
  • 2 ст. л. солодкої паприки
  • 1 ст. л. меленої зіри
  • 1 ст. л. свіжомелених суміші перців
  • 2-3 ст. л. солі середнього помолу

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

АССОРТИ КУРЯЧИХ НІЖОК І крилець з овочами

Імбир і часник очистіть і натріть на тертці. Змішайте з сіллю і спеціями, влийте масло. Крок 2 Крильця розріжте по суглобах (третю фалангу не використовуйте). Складіть крильця і ​​ніжки в зіплок-пакет із застібкою або контейнер, залийте маринадом, перемішайте і маринують при кімнатній температурі 2 ч або в холодильнику до 24 год. Крок 3

Перед смаженням вийміть ніжки і крила з холодильника за 2 год. Наріжте солодкі перці уздовж на четвертинки, видаляючи насіння і перегородки. Кабачки наріжте уздовж приблизно такими ж шматочками. Крок 4

АССОРТИ КУРЯЧИХ НІЖОК і крилець з овочами

Розігрійте гриль або розпаліть вугілля в мангалі або котлі барбекю – вони повинні добре прогоріти і затягнута білим попелом. Грати прокалите і змастіть жиром. Крок 5 Обтрусіть курку від маринаду. Викладіть крильця і ​​ніжки в решітку, чергуючи з перцем і кабачками. Смажте на вугіллі на середньому спеку, часто повертаючи, поки м'ясо не буде повністю готове. Перед подачею дайте м'ясу «відпочити» на тарілці під листом фольги, 5-7 хв. Відразу ж подавайте.

0/5 (0 Reviews)