Нарядні ажурні тістечка прикрасять будь-який святковий стіл. Сливки, сирний сир і маліна- зроблять будь-який десерт дуже смачним, насиченим і незабутнім!
Малинова троянда x Інгредієнти
- борошно (глазур) 30 г
- цукрова пудра (глазур) 30 г
- курячий білок (глазур) 1 шт.
- какао (глазур) 10 г
- вершкове масло (глазур) 30 г
- куряче яйце ( бісквіт) 4 шт.
- борошно (бісквіт) 140 г
- цукор (бісквіт) 100 г
- розпушувач (бісквіт) 10 г
- ванілін (бісквіт) щіпка (і)
- сіль (бісквіт) щіпка (і)
- вершки (мус) 200 мл
- сирний сир (мус) 300 г
- цукрова пудра (мус) 3 ст.л.
- желатин (мус) 10 г
- малинове пюре (мус) 3 ст.л.
- малиновий джем (мус) 4 ст.л.
- ванілін (мус) щіпка (і)
- вершкове масло (декор) 80 г
- сирний сир (декор) 220 г
- цукрова пудра (декор) 2 ст.л.
- ягоди малини 12 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуємо цвітну глазур. Для цього необхідно змішати до однорідності всі інгредієнти і перекласти в кондитерський мішок. На пергаменті намалювати в хаотичному порядку візерунки і перевернувши пергамент, нанести глазур згідно лініях малюнка. Готовий малюнок поставити (на деку або підносі) в морозильну камеру хвилин на 10-15, щоб малюнок підмерз. Крок 2
Поки кольорова глазур підмерзає, приготуємо тісто для бісквіта. Для цього всі сипучі інгредієнти змішати і просіяти, яйця змішати з цукром, але не збивати. Крок 3
Змішати всі інгредієнти для бісквіта. Тісто має бути рідкуватий. Крок 4
на підмерзлу кольорову глазур вилити рівномірним тонким шаром тісто і поставити в розігріту до 180 ° C духовку хвилин на 10. Крок 5
Готовий бісквіт перевернути, зняти папір для випічки і дати охолонути . Крок 6
Для сирного крему ягоди малини пюрировать блендером і протерти через сито, щоб вийшла однорідна ягідна маса. Крок 7
Желатин замочити в холодній воді для набухання. Сливки, сирний сир і цукрову пудру збити до м'яких піків, додати малинове пюре і підігрітий і охолоджений желатин. Все перемішати. Крок 8
Остиглий бісквіт розрізати на частини і згорнути у вигляді стаканчиків. Крок 9
Ось такі імпровізовані формочки для тістечок я зробила. Стаканчики я заповнила сирно-малиновим мусом, а в серединку втиснула попередньо заморожений малиновий джем (з домашніх заготовок). Крок 10
Стаканчики заповнила до верху малиновим мусом і поставила в холодильник для повного застигання. Крок 11
У мисці збила розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою до білої пишної маси. Додала холодний сирний сир і продовжила збивати ще хвилин 5 до однорідності, додавши пару крапель харчового барвника. Крем переклала в кондитерський мішок і прикрасила тістечка.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!