Ажурні тістечка з малиновим мусом і джем

Нарядні ажурні тістечка прикрасять будь-який святковий стіл. Сливки, сирний сир і маліна- зроблять будь-який десерт дуже смачним, насиченим і незабутнім!

 ажурні тістечка з малиновим мусом і джем

Малинова троянда x Інгредієнти

  • борошно (глазур) 30 г
  • цукрова пудра (глазур) 30 г
  • курячий білок (глазур) 1 шт.
  • какао (глазур) 10 г
  • вершкове масло (глазур) 30 г
  • куряче яйце ( бісквіт) 4 шт.
  • борошно (бісквіт) 140 г
  • цукор (бісквіт) 100 г
  • розпушувач (бісквіт) 10 г
  • ванілін (бісквіт) щіпка (і)
  • сіль (бісквіт) щіпка (і)
  • вершки (мус) 200 мл
  • сирний сир (мус) 300 г
  • цукрова пудра (мус) 3 ст.л.
  • желатин (мус) 10 г
  • малинове пюре (мус) 3 ст.л.
  • малиновий джем (мус) 4 ст.л.
  • ванілін (мус) щіпка (і)
  • вершкове масло (декор) 80 г
  • сирний сир (декор) 220 г
  • цукрова пудра (декор) 2 ст.л.
  • ягоди малини 12 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Приготуємо цвітну глазур. Для цього необхідно змішати до однорідності всі інгредієнти і перекласти в кондитерський мішок. На пергаменті намалювати в хаотичному порядку візерунки і перевернувши пергамент, нанести глазур згідно лініях малюнка. Готовий малюнок поставити (на деку або підносі) в морозильну камеру хвилин на 10-15, щоб малюнок підмерз. Крок 2

ажурні тістечка з малиновий мус і джем

Поки кольорова глазур підмерзає, приготуємо тісто для бісквіта. Для цього всі сипучі інгредієнти змішати і просіяти, яйця змішати з цукром, але не збивати. Крок 3

ажурні тістечка з малиновий мус і джем

Змішати всі інгредієнти для бісквіта. Тісто має бути рідкуватий. Крок 4

на підмерзлу кольорову глазур вилити рівномірним тонким шаром тісто і поставити в розігріту до 180 ° C духовку хвилин на 10. Крок 5

 ажурні тістечка з малиновим мусом і джем

Готовий бісквіт перевернути, зняти папір для випічки і дати охолонути . Крок 6

ажурні тістечка з малиновим мусом і джем

Для сирного крему ягоди малини пюрировать блендером і протерти через сито, щоб вийшла однорідна ягідна маса. Крок 7

ажурні тістечка з малиновий мус і джем

Желатин замочити в холодній воді для набухання. Сливки, сирний сир і цукрову пудру збити до м'яких піків, додати малинове пюре і підігрітий і охолоджений желатин. Все перемішати. Крок 8

ажурні тістечка з малиновий мус і джем

Остиглий бісквіт розрізати на частини і згорнути у вигляді стаканчиків. Крок 9

Ось такі імпровізовані формочки для тістечок я зробила. Стаканчики я заповнила сирно-малиновим мусом, а в серединку втиснула попередньо заморожений малиновий джем (з домашніх заготовок). Крок 10

Стаканчики заповнила до верху малиновим мусом і поставила в холодильник для повного застигання. Крок 11

ажурні тістечка з малиновий мус і джем

У мисці збила розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою до білої пишної маси. Додала холодний сирний сир і продовжила збивати ще хвилин 5 до однорідності, додавши пару крапель харчового барвника. Крем переклала в кондитерський мішок і прикрасила тістечка.

0/5 (0 Reviews)