Бараняча нога на столі – це до свята. А сезон баранини – завжди свято. & Nbsp; Якщо буде потрібно гарнір, всередину баранячої ноги можна викласти начинку із сухофруктів або крупи з прянощами.
Інгредієнти
- 1 задня бараняча ніжка вагою 2-2,2 кг
- 200 г очищених фісташок
- 1 невеликий пучок чебрецю
- 1 невеликий пучок розмарину
- 150 г петрушки кучерявої
- 100 г маринованого зеленого перцю горошком або каперсів
- 3-4 зубчики часнику
- 120 г топленого масла
- сіль, мелений чорний перець
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!