Разом з баклажанами в цьому рецепті можна використовувати і інші овочі: кабачки, солодкий перець, цвітну капусту, броколі, молоду моркву і зелені стручки квасолі.
Інгредієнти
- баклажан – 2 шт.
- бараняча корейка на кісточці – 4 шматки
- гострий перчик – 1 шт.
- сік 1 лимона
- сік гранатовий – 200 мл
- розмарин – 2 гілочки
- масло рослинне – 2 ст.л.
- селера – 1 черешок
- цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
лук очистити і подрібнити. Селера вимити і дрібно нарізати. Гострий перець вимити, нарізати тонкими кільцями. Змішати в мисці гранатовий сік з цибулею, селерою і перцем. Крок 2
Покласти в маринад м'ясо, накрити і поставити в холодильник на 6-8 годин. Крок 3
Баклажани вимити і нарізати кружальцями завтовшки приблизно 1 & nbsp; см. Розсипати гуртки сіллю і залишити на 20 & nbsp; хв. Потім промити баклажани теплою водою, скласти в миску. Крок 4
Скропити гуртки баклажанів соком лимона і рослинним маслом. Додати мелений чорний перець і листочки розмарину. Дати настоятися 10 & nbsp; хв. Крок 5
Обсмажити на грилі м'ясо, по 4 & nbsp; хв. з кожного боку. Викласти гуртки баклажанів і обсмажувати по 1,5 & nbsp; хв. з кожного боку. 2-3 рази полити м'ясо і баклажани маринадом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!