БАРАНИНА З БАКЛАЖАНАМИ на грилі

Разом з баклажанами в цьому рецепті можна використовувати і інші овочі: кабачки, солодкий перець, цвітну капусту, броколі, молоду моркву і зелені стручки квасолі.

 БАРАНИНА З БАКЛАЖАНАМИ на грилі

Інгредієнти

  • баклажан – 2 шт.
  • бараняча корейка на кісточці – 4 шматки
  • гострий перчик – 1 шт.
  • сік 1 лимона
  • сік гранатовий – 200 мл
  • розмарин – 2 гілочки
  • масло рослинне – 2 ст.л.
  • селера – 1 черешок
  • цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БАРАНИНА З БАКЛАЖАНАМИ на грилі

лук очистити і подрібнити. Селера вимити і дрібно нарізати. Гострий перець вимити, нарізати тонкими кільцями. Змішати в мисці гранатовий сік з цибулею, селерою і перцем. Крок 2

БАРАНИНА З БАКЛАЖАНАМИ на грилі

Покласти в маринад м'ясо, накрити і поставити в холодильник на 6-8 годин. Крок 3

БАРАНИНА З БАКЛАЖАНАМИ на грилі

Баклажани вимити і нарізати кружальцями завтовшки приблизно 1 & nbsp; см. Розсипати гуртки сіллю і залишити на 20 & nbsp; хв. Потім промити баклажани теплою водою, скласти в миску. Крок 4

БАРАНИНА З БАКЛАЖАНАМИ на грилі

Скропити гуртки баклажанів соком лимона і рослинним маслом. Додати мелений чорний перець і листочки розмарину. Дати настоятися 10 & nbsp; хв. Крок 5

БАРАНИНА З БАКЛАЖАНАМИ на грилі

Обсмажити на грилі м'ясо, по 4 & nbsp; хв. з кожного боку. Викласти гуртки баклажанів і обсмажувати по 1,5 & nbsp; хв. з кожного боку. 2-3 рази полити м'ясо і баклажани маринадом.

0/5 (0 Reviews)