ЛОСОСЬ на грилі з соусом з йогурту І ТРАВ

Є правило, що чим простіше приготуєш благородну рибу, тим краще вона буде на смак. Цей рецепт його повністю підтримує. Посмажте філе на вугіллі або на сковороді і & nbsp; подайте з & nbsp; легким соусом, результат буде чудовим

Інгредієнти

  • 250 г філе лосося на шкірі
  • 1 ст. л. оливкового масла
  • сіль, мелений чорний перець

Для соусу:

  • 1 пучок щавлю
  • 1 маленький пучок кінзи
  • 6 гілочок м'яти
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">1 цибулина шалот

  • 200 мл натурального йогурту
  • 1 ст. л. соку лайма
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Добре промийте зелень під холодною водою. У щавлю видаліть стебла. Крок 2 Очистіть цибулю-шалот. Помістіть щавель, кінзу, листя м'яти і цибулю-шалот в чашу блендера і подрібніть. Додайте йогурт і сік лайма і добре збийте. Приправте за смаком сіллю і перцем. Крок 3 Розріжте філе навпіл і обсушити кожен шматок паперовими рушниками. Крок 4 Змастіть рибу оливковою олією з обох сторін, приправте сіллю і перцем. Смажте над вугіллям або на сковороді-гриль до готовності. Будьте уважні, не пережарьте рибу! Лосось повинен залишатися в центрі злегка недожаренним. Крок 5 Подавайте рибу з йогуртовим соусом і відварною молодою картоплею.

0/5 (0 Reviews)