Оджахурі – класичне грузинське блюдо. По суті це м'ясо з картоплею & ndash; безпрограшна комбінація. Для оджахурі можна використовувати різні види м'яса. Ми вибраді ніжну телятину. Одеахурі подається традиційно на кеци (глиняній тарілці), щоб страва довше залишалося гарячим. & Nbsp;
Інгредієнти
- 400 г телятини
- 6 великих бульб картоплі
- 2 середні цибулини
- 4 бакинських помідора
- 4 ст. л. рослинного масла
- 6 г червоної аджики
- 6 г солі
- 2 ст. л. очищеного граната
- 2 ч. Л. зелені
- 2 зубчики часнику
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте телятину великими шматками 5х5 см, обсмажте на сковороді з рослинним маслом до готовності. Крок 2 Наріжте помідори кубиками, змішайте з аджикою, додайте дрібно порубаний часник. Отриманою сумішшю заправте готове м'ясо. Крок 3 Картопля наріжте часточками і посмажте на рослинній олії з усіх боків до золотистої скоринки. Посоліть .. Наріжте цибулю півкільцями. Як тільки картопля приготується, додайте цибулю і обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору. Потім змішайте м'ясо з картоплею і обсмажуйте ще 1 хвилину. Крок 4 Класична подача на гарячому кеци (глиняна тарілка). Оджахурі посипте рубаною зеленню і гранатом. До речі
Рецепт надано & nbsp; Антоном Саркісова, бренд-шефом ресторану & quot; Арагві & quot;.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!