БУЖЕНИНА, фарширована часником та морквою

Готова буженина коштує дорого і часто буває сухуватою або пересоленої. Спробуйте зробити її будинку & ndash; це нескладно.

БУЖЕНИНА, Фарширована часником та морквою

БУЖЕНИНА, фарширована часником та морквою

Інгредієнти

  • 1, 2 -1, 5 кг свинячої шийки одним шматком
  • 1 соковита середня морквина
  • 1 головка часнику
  • оливкова олія
  • сіль, мелений перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БУЖЕНИНА, фарширована часником та морквою

Розігрійте духовку до 240 ° С. Очистіть часник і морква і наріжте тонкими брусочками, злегка посоліть їх і поперчіть. Крок 2

БУЖЕНИНА, фарширована часником та морквою

Обсушіть шматок м'яса паперовими рушниками і натріть сіллю і перцем. Крок 3

БУЖЕНИНА, фарширована часником та морквою

Нашпигуйте м'ясо: втикайте в м'якоть гострий тонкий довгий ніж і, не виймаючи, повертайте на 90 °. У отвір кладіть по шматочку часнику і моркви, потім акуратно виймайте ніж. Крок 4

БУЖЕНИНА, фарширована часником та морквою

Покладіть шийку на решітку, що стоїть в листі, змастіть оливковою олією. Загорніть всю конструкцію в фольгу якомога щільніше і поставте в духовку. Крок 5 Відразу ж зменшіть температуру в духовці до 130 ° С і запікайте шийку 3 ч. Перед подачею повністю остудіть. До речі

Чи не хочете нічого шпигувати? Тоді наша порада проста: запечіть прямо в упаковці шийку в маринаді від & laquo; Міраторг & raquo ;. Всього 1,5 & nbsp; години & ndash; і смачне мясоготово!

0/5 (0 Reviews)