КУЛИЧ З шоколадний крем

Простий в приготуванні паску без опари.

КУЛИЧ З шоколадний крем

КУЛИЧ З шоколадний крем

Інгредієнти

  • яйце – 3 шт.
  • жовтки – 4 шт.
  • сіль – 1 ч. л.
  • цукор невеликий – 1,5 ст. л.
  • мед рідкий – 1,5 ст. л.
  • дріжджі сухі – 10 г
  • масло вершкове – 150 г
  • борошно – 450-500 г
  • молоко – 200 мл
  • паста шоколадна або шоколадно-горіхова – 4 ст. л.
  • глазур цукрова для декору
  • шоколад для декору

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КУЛИЧ З шоколадний крем

У великій ємності змішати 2 легко збитих з сіллю яйця, жовтки, молоко, цукор, мед і дріжджі. Додати розм'якшене вершкове масло, перемішати. Ввести просіяне борошно і вимісити тісто до зникнення грудочок. Воно повинно стати м'яким, як бісквітне. Накрити і залишити в теплому місці на 2-2,5 години. За цей час тісто має збільшитися в об'ємі вдвічі. Крок 2

КУЛИЧ З шоколадний крем

Обмять, розділити тісто на три частини. Найменшу (2 ст. Л.) Частина змішати з пастою. Крок 3

КУЛИЧ З шоколадний крем

На дно форми викласти другий шматок тіста, в його центр – кремову масу і закрити її тістом, що залишилося. Залишити в теплому місці ще на 1,5 години. Крок 4

Змастити паску сумішшю з збитого яйця і 1 ст. л. води, поставити в розігріту до 185 ° С духовку на 35-40 хвилин. Потім повністю остудити, вийняти з форми. Прикрасити паску цукровою глазур'ю і невеликими шматочками шоколаду.

0/5 (0 Reviews)