Простий в приготуванні паску без опари.
Інгредієнти
- яйце – 3 шт.
- жовтки – 4 шт.
- сіль – 1 ч. л.
- цукор невеликий – 1,5 ст. л.
- мед рідкий – 1,5 ст. л.
- дріжджі сухі – 10 г
- масло вершкове – 150 г
- борошно – 450-500 г
- молоко – 200 мл
- паста шоколадна або шоколадно-горіхова – 4 ст. л.
- глазур цукрова для декору
- шоколад для декору
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У великій ємності змішати 2 легко збитих з сіллю яйця, жовтки, молоко, цукор, мед і дріжджі. Додати розм'якшене вершкове масло, перемішати. Ввести просіяне борошно і вимісити тісто до зникнення грудочок. Воно повинно стати м'яким, як бісквітне. Накрити і залишити в теплому місці на 2-2,5 години. За цей час тісто має збільшитися в об'ємі вдвічі. Крок 2
Обмять, розділити тісто на три частини. Найменшу (2 ст. Л.) Частина змішати з пастою. Крок 3
На дно форми викласти другий шматок тіста, в його центр – кремову масу і закрити її тістом, що залишилося. Залишити в теплому місці ще на 1,5 години. Крок 4
Змастити паску сумішшю з збитого яйця і 1 ст. л. води, поставити в розігріту до 185 ° С духовку на 35-40 хвилин. Потім повністю остудити, вийняти з форми. Прикрасити паску цукровою глазур'ю і невеликими шматочками шоколаду.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!