Ця страва потрібно приготувати хоча б заради соусу. Він виходить надзвичайно смачним і & nbsp; прекрасно поєднується зі & nbsp; свининою. Подайте до & nbsp; нього побільше м'якого хліба, щоб ні краплі не пропало.
Інгредієнти
- 4 свинячі котлети на кістки
- 2 ст. л. апельсинового джему
- 125 мл свіжого апельсинового соку
- 1 ст. л. гірчиці із зернятками
- 2 гілочки розмарину
- 1 середня червона цибулина
- 2 ст. л. соку лайма
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ° С. Змішайте апельсиновий сік, джем і гірчицю в невеликому сотейнику. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть, помішуючи, 15 хв., Поки соус трохи не загусне. Крок 2 Цибулю очистіть і наріжте пір'ям. Посипте свинину сіллю і перцем. Нагрійте велику жароміцний сковороду з оливковою олією на середньому вогні. Покладіть в сковороду котлети і смажте 5 хв. по обидва боки, поки м'ясо не підрум'яниться. Крок 3 Додайте в сковороду розмарин і цибулю і полийте соусом. Поставте сковороду в духовку і запікайте 10 хв. Крок 4 Перекладіть свинину і цибулю на блюдо, розмарин видаліть. Поверніть сковороду на плиту на сильний вогонь і влийте сік лайма. Готуйте, помішуючи, 4-5 хв., Поки соус трохи не загусне. Полийте свинину соусом і відразу ж подавайте блюдо до столу. До речі
Апельсиновий джем застосовується в кулінарії досить часто, і не тільки в солодких блюдах. Його використовують для приготування глазурі і маринадів для м'яса і птиці, додають в соуси і заправки для & nbsp; салатів. Найсмачніший джем виходить з червоних апельсинів, вони з'являються на наших ринках як раз навесні. Так що купите пару кілограмів і зваріть джем, такої кількості вистачить на цілий рік.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!