ЧЕРВОНИЙ ШАШЛИК З свинини

Томатний & nbsp; маринад не тільки надає шашлику зі свинини насичений рум'яний колір, але і відбиває у м'яса характерний присмак, за який свинина подобається не всім. & nbsp;

 ЧЕРВОНИЙ ШАШЛИК З свинини

Інгредієнти

  • 1 , 5 кг м'якоті свинячої шийки

Для маринаду:

  • великий червоний солодкий перець
  • невеликий не дуже гострий червоний перець чилі
  • 1 невелика цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 1 середній помідор
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЧЕРВОНИЙ ШАШЛИК З свинини

Нарізати свинячу шийку шматками для шашлику, краще прямокутними, наприклад 5х3х3 см. Крок 2

ЧЕРВОНИЙ ШАШЛИК З свинини

Для маринаду очистити і нарізати довільно солодкий перець, чилі, цибуля і часник. Так само нарізати помідор. Скласти всі підготовлені продукти в блендер і подрібнити в однорідне пюре. Додати томатну пасту, сіль і перець, ще раз збити. Покласти шматки м'яса в контейнер, залити маринадом з блендера, ретельно перемішати, закрити і поставити в холодильник мінімум на 4 год, можна і на 12 год. Крок 3

 ЧЕРВОНИЙ ШАШЛИК З свинини

Обтрушуючи шматки м'яса від маринаду, нанизати їх на шампури досить щільно. Смажити над добре прогорілими вугіллям, дуже часто повертаючи, до готовності, приблизно 25 хв. Подавати шашлик гарячим.

0/5 (0 Reviews)