Це головне блюдо новорічного вечора. Над ним доведеться трохи попрацювати, але обробити і нафарширувати стегенця можна за 8-10 годин, а перед торжеством залишиться тільки їх запекти.
Інгредієнти
- 2 стегенця
- жменю кедрових горіхів
- 4 в'ялених помідора
- 5 гілочок петрушки
- 50 г тертого сиру
- сіль і мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Маленьким ножем відокремте шкіру від м'яса (не розрізаючи шкіру) і акуратно відігніть її в сторону нижнього суглоба. Сокиркою підробити в цьому місці кістка. Зріжте м'ясо з кісток (кістки збережіть для бульйону). Крок 2 Проверните м'ясо через м'ясорубку, додайте тертий сир, кедрові горішки, в'ялені помідори і зелень петрушки. Крок 3 Приправте начинку і перемішайте. Наповніть шкіру стегенець начинкою, не надто щільно, щоб вона не порвалася під час приготування. Підверніть верхній край і сколите зубочисткою. Запікайте в духовці, розігрітій до 180 ° С, 35-40 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!