ЛОСОСЬ з лисичками В ВЕРШКОВОМУ соусі, В «КОНВЕРТІ»


Обхідні шляхи до чоловічого серця давно відомі. & Nbsp; Інтригуюча послання пікантних смаків стане & nbsp; найкоротшою дорогою. А до жіночого серця ведуть & nbsp; зовсім інші лазівки: приправте трапезу ніжністю & nbsp; і прошепоти комплімент на вушко.

Інгредієнти

  • 400 г філе лосося
  • 300 г лисичок
  • 250 мл жирних вершків
  • 2 гілочки чебрецю
  • 1 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 150 ° С. Розріжте філе лосося навпіл, посоліть і поперчіть. Крок 2 Ретельно промийте лисички, покладіть в сковороду, закрийте кришкою і поставте на середній вогонь. Через пару хвилин почніть трусити сковороду, щоб лисички не прилипли до дна. Через 5 хв. зніміть кришку і злийте рідину, зберігши її. Крок 3 Додайте в лисички вершкове масло, збільште вогонь і обсмажуйте 5 хв. Посипте борошном і обсмажують ще 2 хв., Помішуючи. Крок 4 Влийте до лисичкам рідина, що виділилася на початку смаження. Коли вона загусне, додайте вершки і перемішайте, щоб не було грудок. Доведіть до кипіння, посоліть, поперчіть і зніміть з вогню. Крок 5 Підготуйте 2 шматки паперу для запікання 30х40 см. У центр кожного шматка покладіть філе лосося, на нього викладіть соус з лисичками. Крок 6 Підніміть краю паперу над рибою, з'єднайте і загорніть 3-4 рази. Потім закрутіть відкриті кінці паперу – у вас вийде «цукерка». Запікайте в духовці 8-12 хв., В залежності від бажаного ступеня підсмажування риби.

0/5 (0 Reviews)