Фаршировані курячі рулети під гірчичним соусом & mdash; блюдо нескладне в приготуванні, але дуже оригінальне і ефектне. Тому якщо ви хочете справити враження на своїх гостей, неодмінно візьміть наш рецепт на замітку. Зверніть увагу: куряче філе для рулетиків ми не відбиваємо молотком, як зазвичай поступаємо з м'ясом, а притискаємо дном сковороди або розгортаємо качалкою, щоб не пошкодити ніжну текстуру м'якоті. Особливий смак рулетиками надає соус з зернистою гірчицею & mdash; більш вишуканою, в порівнянні зі звичайною гострою.
Інгредієнти
- курячі грудки (з шкірою)
- 6 скибочок бекону
- 200 мл овочевого або курячого бульйону
- 250 г шпинату
- 100 мл (або 4 ст. л.) сметани
- 60 & nbsp; г твердого козячого сиру (наприклад, “Кротан де Шавіньоль”)
- 1 ч. л. з верхом цільнозерновий гірчиці
- сіль, свіжозмелений чорний перець
- масло оливкове – 2 ст.л.
- вино сухе біле
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Курячі грудки покласти на обробну дошку між двома шарами харчової плівки гладкою стороною вниз. Крок 2
За допомогою качалки або важкої сковороди придавити кожну курячу грудку, щоб вона стала майже вдвічі тонше, ніж була. Зняти і викинути харчову плівку. Крок 3
З бекону зрізати шкіру і покласти 3 скибочки на обробну дошку, злегка розтягуючи їх і заїжджаючи одним на інший, щоб вийшов прямокутник. Зверху покласти курячу грудку. Повторити з рештою беконом і куркою. Крок 4
Шпинат промити, видалити жорсткі стебла. На кожну грудку помістити по 4 листки шпинату і злегка притиснути, щоб вони розпрямилися. Крок 5
Козій сир нарізати маленькими кубиками і викласти в ряд в середині кожної курячої грудки. Все посипати свіжо чорним перцем. Крок 6
Скачати кожну грудку в рулетик, загортаючи її в бекон. Шпинат і сир повинні бути всередині. Закріпити коктейльними паличками або шпажками. Крок 7
У великій сковороді розжарити 1 ст. л. масла, покласти в неї курячі грудки в беконі. Смажити 3-4 хв. на досить сильному вогні, поки бекон не стане знизу золотистим, потім перевернути і смажити ще 3-4 хв. Крок 8
Дістати курячі рулети і перекласти в сотейник. Залити курячі рулети бульйоном і вином і довести до слабкого кипіння. Зменшити вогонь до середнього і варити, не накриваючи кришкою, 20 хв., Перевернувши один раз по закінченні половини часу. Для приготування соусу влити в сотейник з рулетами сметану і гірчицю і розмішувати з залишилася рідиною, поки соус не буде готовий. Крок 9
Окремо у великій сковороді приготувати шпинат для подачі рулетів. У сковороді розігріти 1 ст. л. масла, помістити в нього залишки шпинату, посолити і поперчити. Накрити кришкою і готувати на середньому вогні, періодично струшуючи сковороду, 2-3 хв. Крок 10
Віджати шпинат, придавлюючи його до борту сковороди, щоб видалити надлишки води, потім розкласти його на дві підігріті тарілки. Зверху викласти рулети. На гарнір можна подати тальятелле або відварну картоплю. Корисна порада
Замість козячого сиру для фарширування курячих рулетів під гірчичним соусом можна використовувати будь-який твердий або напівтвердий сир з хорошим яскраво вираженим смаком.
До речіЗробити смак тушкованого шпинату для подачі фаршированих курячих рулетів під гірчичним соусом допоможуть пряні трави (наприклад, петрушка) або листочки руколи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!