Великому шматку і рот радіє & ndash; це, без сумніву, справедливе зауваження про ростбіф. Є його зручніше тонко нарізаним, але спочатку треба замаринувати яловичу вирізку, а потім запекти. Для подачі ростбіфу часто досить самого м'яса. Хоча хрін і смачний хліб поруч з ним зайвими не будуть.
Інгредієнти
- 1-1,2 кг яловичої вирізки одним шматком
- оливкова олія
- 1 великий пучок шніт-цибулі
- 6 хрустких малосольних огірків
- 2 ст. л. самої жирної сметани
- 4 ст. л. хрону «Столовий з буряком»
- табаско, за бажанням
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Видаліть з вирізки все плівки. Натріть м'ясо сіллю, перцем і оливковою олією, дайте полежати при кімнатній температурі від 30 хв. до 2 год. Розігрійте духовку до 220 ° С, в середину поставте деко. Крок 2 Розігрійте велику сковороду з товстим дном (суху, без масла) на середньому вогні, 3 хв. Покладіть вирізку в сковороду, обсмажують з усіх боків до рум'яної скоринки. Викладіть обсмажену вирізку на великий, змащений оливковим маслом шматок фольги і загорніть. Крок 3 Зменшіть температуру духовки до 170 ° С і покладіть вирізку на гарячий деко. Запікайте ростбіф 20-25 хв. Крок 4 Готовий ростбіф викладіть на дошку, відкрийте фольгу, остудіть. Половину шніт-цибулі дуже дрібно наріжте і змішайте зі сметаною і хріном, при бажанні приправте табаско. Крок 5 Що залишився шніт-цибуля на 10 сек. опустіть в тільки що скипіла воду, потім перекладіть в холодну. Пір'ячко стануть більш гнучкими. Крок 6 Наріжте ростбіф поперек тонкими скибочками. Огірки наріжте брусочками. Кожен шматок ростбіфа змащуйте хроном зі сметаною, укладайте в центр брусочек огірка і звертайте в рулетик. Рулетик перев'язуйте пером шніт-цибулі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!