Фаршировані яйця – універсальна закуска. Начинка може бути будь-яка. Пропоную для фаршу морква по-корейськи і волоські горіхи з майонезом. Декоруємо половинки яєць у вигляді мишок. Так, не тільки діти, а й дорослі із задоволенням пригостять цієї закускою.
Смачні страви з яєць x Інгредієнти
- варені яйця 1 шт.
- морква по-корейськи 1 ст. л.
- волоські горіхи 1 ч. л.
- майонез 1 ст. л.
- чорний перець за смаком
- свіжий огірок для подачі
- кінза для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Зваримо яйця круто. Охолодити. Приготуємо начинку з моркви по-корейськи, волоських горіхів, вареного жовтка і майонезу. Морква подрібнити ножем для зручності. Крок 2
Яйця наріжемо на половинки і нафаршіруем кожну половинку начинкою. Крок 3
З половинки яйця зробимо мишку. З редиски зробимо вушка і хвіст. З коріандру – очі, з кропу – вуса, з гвоздики – носик. Декоруємо свіжим огірком, редискою, зеленню, цедрою лимона, крихтою волоського горіха.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!