Чашушулі в перекладі з грузинського означає & quot; гострий & quot ;, тому зазвичай це блюдо готують & nbsp; & nbsp; з великою кількістю гострого перцю. У цьому рецепті перцю немає, але при бажанні його можна додати, визначивши ступінь остороти на свій смак.
Інгредієнти
- телятина – 170 г
- рослинне масло – 1 ст.л.
- помідори – 50 г
- цибуля ріпчаста – 30 г
- томатна паста -20 г
- зелень для подачі – 10 г
- спеції (коріандр, хмелі-сунелі) – 15 г
- часник свіжий – 2 зубці
- сіль – 0,5 ч.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками, додати помідори, цибулю, нарізану півкільцями. Перемішати і залишити маринуватися протягом 30 хвилин. Крок 2 Розігріти в казані або каструлі з товстим дном 1 ст.л. рослинного масла і викласти м'ясо разом з маринадом. Помішуючи, дати випаруватися зайвій волозі. Крок 3 Як тільки рідина трохи зменшилася, додати рубаний часник, коріандр, хмелі-сунелі. Перемішати. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і залишити тужити на 15 хвилин. Крок 4 Додати томатну пасту, знову перемішати. Збільшити вогонь і тушкувати 30 хвилин. Додати сіль, перець, спеції. Перемішати, залишити ще на 3 хвилини. При подачі на стіл прикрасити страву зеленню. До речі
Рецепт надано Ігорем Маматова, шеф-кухарем ресторану АРГО.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!