Фаршировані яйця на святковому столі завжди користуються особливою популярністю, та й господині люблять готувати цю апетитну недорогу закуску, яка зазвичай не вимагає ніяких зусиль і особливих тимчасових витрат. Ми ж пропонуємо вам створити справжнє асорті! У рецепті ви знайдете 4 варіанти начинок: з зеленою квасолею, з консервованим перцем, з сиром і з оселедцем! Зверніть увагу і на незвичайний формат подачі фаршированих яєць & mdash; в спеціальних підставках, який & nbsp; не дасть цій закусці ні найменшого шансу залишитися непоміченою на вашому святковому столі!
Інгредієнти
- філе слабосоленої оселедця – 0,5 шт
- яйця – 10 шт.
- цедра 1/2 лимона – 1 шт.
- кріп – 2 гілочки
- оливки без кісточок – 50 г
- квасоля тонка зелена – 50 г
- перець червоний консервований – 100 г
- сир вершковий – 100 г
- петрушка – 2-3 гілочки
- цибулина ріпчаста – 0,5 шт.
- майонез – 2-3 ст. л.
Для прикраси:
- зелень (будь-яка, на ваш смак)
- копчена оселедець
- шинка
- слабосоленої лосось
- оливки
- креветки відварні
- огірки свіжі або солоні
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> редис
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яйця зварити круто. Облити холодною водою і очистити. Розрізати кожне яйце уздовж або поперек на дві рівні половинки. Вийняти яєчні жовтки. Білки скласти в миску і накрити харчовою плівкою. Жовтки розім'яти виделкою в однорідну масу, додавши 2-3 ст. л. майонезу. * На основі цієї заправки можна зробити різні фарші для яєць, додаючи дрібно нарубані овочі, оселедець, морепродукти, м'ясні вироби і т. Д. Крок 2
Зробити фарш зеленого кольору. Лук очистити, дрібно нашаткувати і обсмажити в розігрітій олії, 4 хв. Квасоля вимити, відрізати кінчики і відварити до м'якості. Перемішати з цибулею і протерти через сито. Додати 2-3 ст. л. желтковой маси, посолити, поперчити за смаком і перемішати. Крок 3
Зробити фарш рожевого кольору. Червоний консервований перець і оливки дуже дрібно порубати. Змішати з 2-3 ст. л. желтковой маси. Крок 4
Зробити фарш жовтого кольору. Змішати цедру лимона з половиною вершкового сиру, дрібно порізаною зеленню кропу і 2-3 ст. л. желтковой маси. Ретельно перемішати. Крок 5
філе оселедця дрібно порубати, додати вершковий сир, подрібнену зелень петрушки і 2-3 ст. л. желтковой маси, перемішати. Крок 6
За допомогою кулінарного пакета наповнити половинки білків різними видами фаршу. Зверху розкласти невеликі шматочки риби, шинки, овочів і т. Д. Прикрасити фаршировані яйця гілочками зелені. Корисна порада
Проявіть фантазію, коли будете готувати начинки для фаршированих яєць! Квасоля ви можете замінити брокколі, консервований перець & mdash; печеним солодким, вершковий сир & nbsp; & Mdash; плавленим, а оселедець & mdash; консервованим тунцем.
До речі
За бажанням, такі фаршировані яйця можна подати на святковий стіл і по-іншому, наприклад, поставивши їх на тарілки, вистелені листям салату. Для стійкості зріжте горизонтально низ кожного. & Nbsp;
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!