Дуже ситний салат, який може стати повноцінним обідом.
Інгредієнти
- 1 кг молодої картоплі
- 6 малосольних або свіжих хрустких огірочків
- 20 перепелиних яєць
- 1 пучок зеленої цибулі
Для лимонного майонезу:
- 1 середнє яйце С + 1 жовток
- 1 ст. л. гладкою діжонськой гірчиці
- 1 ст. л. зернистої гірчиці
- 2 зубчики часнику
- сік і цедра половини лимона
- по 1 ч. Л. цукру і солі
- 200 мл рослинного масла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Картопля вимийте щіткою, покладіть в каструлю, наполовину заповнену киплячою водою, доведіть до кипіння, посоліть, закрийте кришкою, варіть до готовності, 20-30 хв., в залежності від розміру картоплі. Крок 2 Перепелині яйця залийте окропом, варіть 4 хв. Охолодити у холодній воді, очистіть і розріжте уздовж навпіл. Крок 3 Для заправки складіть всі інгредієнти (вони повинні бути кімнатної температури), крім масла, в стакан погружного блендера. Влийте 100 мл олії і подрібніть до повної однорідності. Додайте масло, що залишилося і збийте в емульсію. Крок 4 Наріжте малосольні огірочки тонкими кружальцями. Тонко наріжте зелену цибулю. Готову картоплю обсушити, остудіть, крупно наріжте. Змішайте з частиною лимонного майонезу (за смаком), яйцями і огірками. Посипте зеленою цибулею і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!