Фаршировані яйця & ndash; дивовижна закуска. Начебто нічого особливого & ndash; яйце і яйце, але чомусь на всіх вечірках вони розлітаються найпершими, скільки б їх не приготували. Пропонуємо вам два нових рецепта начинок для фаршированих яєць & ndash; з беконом і з гуакомоле.
Інгредієнти < ul>
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Покладіть яйця в каструлю, залийте холодною водою і доведіть на середньому вогні до кипіння. Варіть 6 хв., Потім зніміть з вогню. Перекладіть яйця в миску з холодною водою, а потім остудіть. Крок 2
Очистіть яйця і розріжте навпіл. Вийміть жовтки і перекладіть в миску, розімніть до однорідності. Крок 3
Начинка з беконом. Підсмажте бекон до хрусткого стану, перекладіть на паперові рушники, а потім подрібніть. Крок 4
Дрібно наріжте зелену цибулю . Змішайте всі інгредієнти з жовтками. Наповніть начинкою половинки яєць, прикрасьте шматочками бекону і зеленою цибулею. Крок 5 Начинка з гуакомоле. Очистіть авокадо і наріжте дуже маленькими кубиками або розімніть вилкою. Дрібно наріжте помідор, цибуля і гострий перець, подрібніть часник і кінзу. Крок 6
Змішайте всі інгредієнти з жовтками. Наповніть начинкою половинки яєць, прикрасьте розкришеними чіпсами. До речі
Не додавайте в начинку для фаршированих яєць багато помідорів чи огірків. Ці овочі дають багато соку і начинка швидко стає вологою, що веде до втрати зовнішнього вигляду закуски.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!